Det gode liv 2019-01-15T14:24:33+00:00

BLIV DEL AF ET LEVENDE FRITIDS- OG FORENINGSLIV

Foreningslivet stortrives i Norddjurs

I Norddjurs trives foreningslivet på grund af de mange dedikerede frivillige, der brænder for de lokale klubber og foreninger. I Norddjurs er der 7 idrætsanlæg  til alle former for idrætsaktiviteter. De to største anlæg ligger i Grenaa og Auning, hvor der også findes svømmehaller. Ud over de lokale idrætsforeninger findes der et væld af spejderforeninger, aftenskoler og seniorklubber i kommunen.

De lokale borgerforeningerne er aktive og styrker sammenholdet i byer og landsbyerne. De arrangerer alt fra fællesspisninger til byfester, julemarkeder og ugentlige kortaftener.

LÆS MERE

KULTURLIV MED KORT FRA TANKE TIL HANDLING

Kultur og gastronomi i høj klasse

I Norddjurs Kommune en der kort fra tanke til handling, når områdets mange kunstnere, foreninger og kulturhuse sætter nye tiltag igang. Det betyder, at Norddjurs sprudler af kulturevents, festivaler, koncerter, udstillinger og idrætsarrangementer.

Norddjurs har sin egen hjemmeside www.oplev.norddjurs.dk, som dækker alle kommunens kultur-, fritid- og gastronomievents.

Kulturen kan ses, høres og opleves på vores museer, spillesteder og biblioteker samt i biografer, teatre og forsamlingshuse – se meget mere om kunst og kultur i Norddjurs Kommune her.

LÆS MERE

NORDDJURS’ NATUR ER HELT SPECIEL

Fra hvide sandstrande til naturperler på Anholt

Naturen i Norddjurs er helt speciel. Norddjurs Kommune strækker sig fra ørkenøen Anholt i Kattegat over kommunens største by Grenaa gennem Auning og videre til Udbyhøj ved Randers Fjord. Den fantastiske natur danner ramme om livet i den norddjurske del af Østjylland.

For netop på Djursland har istiden efterladt et meget varieret, smukt og fascinerende landskab. Det giver mange oplevelsesmuligheder både for fastboende og gæster. Vores 117 km lange kyststrækning er vejen til alt det, som kan ske, når land og hav mødes. Her kan bades, sejles, udvikles og forskes med naturen og havet som pejlemærker.

I Norddjurs findes også en af Danmarks 50 skønneste naturattraktioner – Ørkenen på Anholt, som i 2018 blev en del af Smutturen, der kårer Danmarks Naturperler.
LÆS MERE

SENIORLIV MED FÆLLESSKAB OG LIVSKVALITET

Få et alsidigt liv som senior

I Norddjurs er der gode rammer for et alsidigt liv som senior. Vores mange kultur- og fritidstilbud er for alle aldre, og vores foreningsliv med et væld af uundværlige ildsjæle byder på stort set alle typer af eksempelvis traditionelle og nye idrætsaktiviteter.

Vi er også stolte af at være en kommune med mange frivillige. Mennesker som gør en stor forskel for deres medborgere og dermed en stor forskel for trivslen for alle…

LÆS MERE
Oplev Norddjurs