Børn 2019-06-14T10:45:36+02:00

DAGTILBUD I NORDDJURS: VI TAGER OS GODT AF DINE BØRN

Sammenhæng og tryghed for dit barn

Vi ved, at dine børns trivsel er det vigtigste i livet. I Norddjurs gør vi alt, hvad vi kan, for at have så gode pasningstilbud som overhovedet muligt. Vi har derfor mange forskellige muligheder for pasning af dit barn, der lige netop passer til jeres familie.

Hvis I vælger at flytte til nogle af lokalsamfundene i Norddjurs, vil I møde vores ”Børnebyer”, hvor skole, SFO, børnehave og dagpleje smelter sammen. Det giver en sammenhæng i dit barns liv, så skiftet fra dagpleje/vuggestue til børnehave og skole bliver trygt for dit barn.

LÆS MERE

GODE SKOLER OG FRITIDSTILBUD I NORDDJURS

God læring opstår i et trygt miljø

Vi har fokus på god læring og udvikling på vores skoler i Norddjurs, hvor du finder 12 folkeskoler, 3 friskoler samt et 10. klasses center. Her  kan I finde et kort over skolerne i Norddjurs Kommune. Læs mere om skolestart, folkeskolereformen, inklusion i Norddjurs og muligheden for at vælge fri- og private skoler i Norddjurs.

LÆS MERE

FRITIDSTILBUD TIL BØRN

Idrætsforeningerne og det lokale foreningsliv bliver drevet af Norddjurs’ mange ildsjæle. Idrætshaller og idrætsforeninger byder på stort set alle typer af traditionelle og nye idrætsaktiviteter for børn.
I tilknytning til hallerne findes boldbaneanlæg, som benyttes til fodbold, rugby og ultimate. Du kan spille golf, køre cross, gå til skydning, dans og svømning.
Der findes også en række spejderforeninger og rideklubber I Norddjurs, så dit barn har rig mulighed for en aktiv fritid.

LÆS MERE

UD I NATUREN MED BØRN

Naturen er en vigtig del af Norddjurs’ DNA og lægger op til gode oplevelser for hele familien.
Badestrandene i Norddjurs er blandt Danmarks bedste, og kommunen har 117 km varieret og indbydende kyststrækning. Tag børnene med ud og oplev naturens herlighedspletter med en madkurv eller lav mad over bål og overnat udendørs i et af de mange shelters. Prøv også at opleve naturen fra en anden vinkel og tag børnene med på en kanotur på Grenåen eller Alling Å.

LÆS MERE
Kontakt bosætningskonsulenterne på tlf. 89591200