Vi har valgt Norddjurs

Her kan du møde forskellige familier og par, som har valgt Norddjurs af vidt forskellige årsager. Alle har dog ét tilfælles – i Norddjurs er drømmen om et liv med mere plads, mere tid, mere frihed, mere kultur og fællesskab blevet opfyldt.

Læs mere ved at trykke på historierne.

Far, mor og tp børn.

Her er fællesskab, imødekommenhed og natur. Cathrine Hagelin Brouer og Dan Taasti Hagelin Brouer flyttede fra Søborg til Auning for at få mere tid til børnene og hinanden.

Billede af tilflytter

Da en unik jobmulighed viste sig for Rikke Alsbjerg Schøning, valgte familien at flytte fra Aalborg for at slå rødder i Norddjurs. En særlig ægtefælleordning i kommunen sikrede samtidig fast job for hendes mand Rasmus Kristian Schøning.

Par i naturen

Kæresteparret Rebecca Østvand Matthiesen og Daniel Anthony Slater har skiftet Aarhus ud med Norddjurs. Nu er de kommet tættere på naturen og blevet en del af et stærkt fællesskab i den lille landsby Kare. Alt sammen med masser af luft i økonomien, så de kan gøre lige præcis, hvad de drømmer om.

Glad Norddjursbo

Det var ikke helt tilfældigt, da parret Anna Marie Nitschke og Søren Jungersen valgte at købe en sommerhusgrund ved stranden i Grenaa, for Anna Marie er vokset op i området. Inden købet kunne det for Sørens skyld ligge næsten hvor som helst, bare det var kystnært, for han er inkarneret sejler og er flasket op med Risskov Strand som kulisse.

Glad familie

Sabina bor med sin familie i Gjerrild. Faktisk bor de hele fire generationer lige ved siden af hinanden, hvilket er en kæmpe gave for dem. Sabina og hendes mand, Jens, købte deres hus for så tilpas lav pris, at de ikke er tvunget til at arbejde på fuldtid. De har derfor mulighed for at prioritere mere tid til familielivet. I Gjerrild bor Sabina og hendes familie tæt ved skøn natur, som de nyder meget godt af.