Fritid og foreningsliv

I Norddjurs trives foreningslivet på grund af de mange dedikerede frivillige, der brænder for de lokale klubber og foreninger.

Her kan du læse mere om fritidstilbud i vores kommune!

Idrætsforeninger

I Norddjurs trives foreningslivet på grund af de mange dedikerede frivillige, der brænder for de lokale klubber og foreninger. I Norddjurs er der mange idrætsanlæg til alle former for idrætsaktiviteter. De to største anlæg ligger i Grenaa og Auning, hvor der også findes svømmehaller. Ud over de lokale idrætsforeninger findes der et væld af spejderforeninger, aftenskoler og seniorklubber i kommunen.

Læs mere om Idrætsforeninger.

Borgerforeninger

Borgerforeningerne styrker sammenholdet i byer og landsbyer og arrangerer alt fra fællesspisninger til byfester, julemarkeder og ugentlige kortaftener. De fleste større landsbyer i Norddjurs har en velfungerende borgerforening, og mange byer har også deres egen lokalportal.

Du kan findemere info om lokalområder i Norddjurs og finde link til lokalportaler her.

Natur

Den Norddjurske natur indbyder til en aktiv fritid udendørs. Her er rammerne perfekte til at sejle i kajak eller dykke, og de udlagte stier i de vidtstrakte skove giver god mulighed for at udfolde sig på en mountainbike.

Læs mere om natur her.

Kultur

Måske du leder efter andre alternativer til din fritid?

Læs mere om vores mange kulturtilbud, biblioteker, gastronomiske oplevelser og meget mere om kultur her.