Hvorfor vælge Norddjurs?

I Norddjurs er der aldrig langt til strand, vand, kyst og bølger. Skove, heder og marker er med til at tegne Norddjurs’ natur med palettens smukkeste farver.

Norddjurs Kommune er dog andet og mere end sin pragtfulde natur.

Der bygges nyt og investeres, blandt andet på Grenaa Havn, og en lang række større og mindre virksomheder, iværksættere og selvstændige er med til at skabe vækst, udvikling og beskæftigelse.

Kommunen understøtter også væksten på flere fronter, f.eks. gennem omfattende byggeri af moderne ældreboliger, ved at skabe gode rammer for ungdomsuddannelser, byudvikling, tiltrækning af tilflyttere og meget andet.

Norddjurs er også kendt for sit rige forenings- og fritidsliv. Overalt udfoldes de fælles aktiviteter på sportsbaner, i forsamlingshuse, i foreningsregi og under mange andre former.

Læs mere om, hvorfor Norddjurs er noget for dig herunder:

Her kan du møde fire meget forskellige familier og par, som har valgt Norddjurs af vidt forskellige årsager. Alle har dog ét tilfælles – i Norddjurs er drømmen om det nye liv blevet opfyldt.

Dyk dybere ned i de 20 skønne lokalområder, der tilsammen udgør Norddjurs. I Norddjurs kan du få alt fra enkelt øliv på Anholt til stærkt landsbysammenhold i de mange mindre landsbyer og til byliv i Grenaa og Auning.

Her kan du se, hvor tæt du er på resten af Østjylland. Du skal ikke køre ret langt for at nå på arbejde eller besøg i de større byer. Du har mulighed for at tage arbejde i hele den østjyske millionby og samtidig nyde friheden ved at bo i skøn natur og få meget bolig for pengene.

Vores bosætningskonsulenter kan hjælpe dig med alt inden for stort og småt, når du overvejer at flytte til Norddjurs eller allerede har besluttet at flytte. Bosætningskonsulenterne kender Norddjurs indgående og viser dig videre til den rette kontaktperson. De kan blandt andet hjælpe dig videre, hvis du skal finde en institutionsplads eller skole til dine børn, søger nyt job eller bolig, eller hvis du leder efter en god idrætsklub i dit nye lokalsamfund. Bare spørg os!

Skal du flytte? Her er nogle gode råd om alle de ting, der er vigtige at huske, når du skal flytte.