ER DU FLYTTET TIL NORDDJURS?

Familie står foran deres nybyggede hus i Auning

Norddjurs Kommune tilbyder alle borgere over 18 år, der er flyttet til kommunen, en velkomstmappe. Velkomstmappen rummer blandt andet rabatbilletter til Kino Grenaa, Herregaardsmuseet Gammel Estrup, Kulturhuset Pavillionen og meget mere. Hvis du er i tvivl om noget faktuelt, kan der også findes informationer i mappens faktaark. Velkomstmappen kan afhentes i kommunens borgerservice og på bibliotekerne i den betjente åbningstid.

Derudover afholder kommunen et velkomstarrangement for tilflyttere

Kontakt

Vil du gerne have en snak med nogen, der kan svare på mange forskellige spørgsmål om tilflytning til kommunen? Så kontakt vores bosætningskonsulenter på tlf.: 89 59 10 00 og spørg efter en bosætningskonsulent eller på mail: tilflytter@norddjurs.dk.

Forsidebillede velkomstmappe
LÆS MERE OM VELKOMST
Børn der ligger side om side med teksten: Dagtilbud
Pige med flyttekasser omkring sig
LÆS MERE OM BOSÆTNING

        Find dit lokalområde på kortet – klik og lær mere om dit nye lokalsamfund

Holbæk Ørsted Allingåbro Auning Øster Alling Vivild Gjesing Fjellerup Nørager Stenvad/ Ramten Bønnerup Glesborg Ørum Gjerrild Voldby Sundbyerne Grenaa Lyngby/Trustrup Ålsrode Anholt
Loading...
Lystbådehavnen ved Bønnerup

Strand og lystbådehavn
Bønnerup Strand og Bønnerup by er især kendt for den smukke sandstrand og idylliske lystbådehavn. Fiskerihavnen med vindmøllerne er også med til at gøre området til et yndet sommerferieområde for turister og lokale b…

Læs mere

Vær med til at fortælle om livet i Norddjurs Kommune. Del dine egne billeder fra Norddjurs med #voresnorddjurs eller #flyttilnorddjurs, så reposter vi dem på siden.