Større rådighedsbeløb i Norddjurs

Drømmer du om et større overskud i hverdagen? Bo 4 x billigere i Norddjurs sammenlignet med Aarhus.

Nordea Kredit Kredit har beregnet, at en familie, der er førstegangskøber, og som vælger at bo i Norddjurs frem for Aarhus Kommune, kan have 8.500 kr. mere til rådighed om måneden. Det er 100.000 kr. om året. Så drømmer du om, at dine børn skal have en god og tryg opvækst i en kommune med skøn natur, er Norddjurs måske noget for jer!

Læs historien om Kæresteparret Rebecca Østvand Matthiesen og Daniel Anthony Slater, som har fået mere råderum med et hus i Norddjurs: Frihed til mere.

Tabel, der viser en årlig besparelse på 100.000 kr., hvis man bor i Norddjurs Kommune


Grenaa i Norddjurs har de billigste forsyningsselskaber

Lave forsyningspriser er endnu en positiv ting ved at bo i Norddjurs, som man som nuværende og kommende husejer kan glæde sig over. Konsulentfirmaet Kouno har i den sammenhæng udarbejdet en analyse, der sammenligner de totale forbrugsomkostninger for en gennemsnitsfamilie. Det vil sige udgifter til vand, spildevandsafledning, varme, renovation og TV/bredbånd blandt 11 sammenlignelige østjyske byer. Konklusionen var her, at der er udsving på ikke mindre end ca. 12.300 kr, og at Grenaa er den absolut billigste by at være forsyningskunde i med en totaludgift på 29.035 kr. om året. Det er omkring 3-4000 kr. billigere end Skanderborg og Silkeborg. Viborg og Hornslet er undersøgelsens to dyreste byer.

De fem forsyningsselskaber i Grenaa har fået lavet analysen. Det drejer sig om: Grenaa Varmeværk, Aqua Djurs, Samsignal, Renodjurs og Vandcenter Djurs.

Læs pressemeddelelse her: PM_billigste_forsyningsselskaber

Læs analysen her: Grenaa – Prissammenligning af forsyninger