DER ER MANGE GODE GRUNDE TIL AT FLYTTE TIL NORDDJURS

Udsigt over marker ved kommunale byggegrunde på Bakkesvinget i Norddjurs

Byggegrunde med udsigt til muligheder

I Norddjurs har vi byggegrunde til en pris, der giver dig muligheder. Muligheder for at bygge lige netop det hus, du drømmer om. I Norddjurs er du tæt på skoven, havet og hyggelige by- og landsbymiljøer. Og så er der kort afstand til hele Østjylland. Besparelsen ved at bo i Norddjurs Kommune fremfor Aarhus Kommune har Nordea Kredit Kredit har beregnet til at være 100.000 kr. om året for en familie, der er førstegangskøbere. Det vil sige, at de kan have 8.500 kr. mere til rådighed om måneden. Så drømmer du om, at dine børn skal have en god og tryg opvækst i en østjysk kommune med skøn natur? Så skulle I til at overveje at bo i Norddjurs. Grundpriserne på kommunale udstykninger i Norddjurs begynder ved kun 80.000 kroner.

Bakkesvinget i Auning har grunde til salg

Auning ligger kun 40 min. kørsel fra Aarhus og har en god placering i Østjylland ift. at komme rundt til de øvrige byer, såsom Randers og Grenaa. Auning er et større bysamfund med mange butikker, boligkvarterer og industriområder. Auning har cirka 3.000 indbyggere og er kommunens andenstørste by.
Naturen spiller en stor rolle i Auning. Byen er omkranset af både skov, marker og en å, der slynger sig gennem landskabet.

Indkøbsmuligheder og fritid

Auning er en børnevenlig by. Her finder du Auning Skole, idrætscenter, svømmehal, børnehaver, ældrecenter, sundhedshus samt bibliotek, der også fungerer som kulturhus.

Transport og afstande

Auning ligger tæt på det østjyske bybånd med 20 min. til Randers, 40 min. til Aarhus og 45 min. til en international lufthavn.

Læs mere om Auning på: http://auningby.dk eller her på siden under fanen om lokalområder.

Læs mere om byggegrunde i Norddjurs på vores byggegrundssite, hvor vi har samlet alle de informationer, du skal bruge for at tage stilling til, hvilken grund der passer lige netop jer.

En far, mor og to børn står foran deres nybyggede hus i Auning, Norddjurs Kommune

De har bygget hus i Auning

Læs historien
To tilflyttere: en mand og hans kone står foran deres herregård i Trustrup, Norddjurs Kommune

Meget bolig for pengene

SE FILMEN
To tilflyttere ved deres hus i Aarbyen i Grenaa, en ældre mand og kvinde

Drømmehus i vandkanten

Læs historien
Find kontaktinfo til bosætningskonsulenter i Norddjurs Kommune

Jobmuligheder i Norddjurs

LÆS MERE OM JOBMULIGHEDER
Pige med flyttekasser omkring sig
LÆS MERE OM BOSÆTNING