Byggegrunde i Norddjurs

Byggegrunde med udsigt til muligheder

I Norddjurs har vi byggegrunde til en pris, der giver dig muligheder. Muligheder for at bygge lige netop det hus, du drømmer om.

I Norddjurs er du tæt på skoven, havet og hyggelige by- og landsbymiljøer. Og så er der kort afstand til hele Østjylland. Besparelsen ved at bo i Norddjurs Kommune fremfor Aarhus Kommune har Nordea Kredit Kredit har beregnet til at være 100.000 kr. om året for en familie, der er førstegangskøbere.

Det vil sige, at de kan have 8.500 kr. mere til rådighed om måneden. Så drømmer du om, at dine børn skal have en god og tryg opvækst i en østjysk kommune med skøn natur? Så skulle I til at overveje at bo i Norddjurs. Grundpriserne på udstykninger i Norddjurs begynder ved kun 80.000 kroner.

Læs mere om byggegrunde på vores byggegrundsside.

Auning har grunde til salg

Der er flere populære områder med byggegrunde i Auning. Både Teglværksvej, Bakkesvinget og Skovlunden udbyder attraktive grunde. Klik på området for at læse mere om de specifikke områder.

Auning ligger kun 40 min. kørsel fra Aarhus og har en god placering i Østjylland ift. at komme rundt til de øvrige byer, såsom Randers og Grenaa. Auning er et større bysamfund med mange butikker, boligkvarterer og industriområder. Auning har cirka 3.000 indbyggere og er kommunens andenstørste by.
Naturen spiller en stor rolle i Auning. Byen er omkranset af både skov, marker og en å, der slynger sig gennem landskabet.

Auning er en børnevenlig by. Her finder du Auning Skole, idrætscenter, svømmehal, børnehaver, ældrecenter, sundhedshus samt bibliotek, der også fungerer som kulturhus. Derudover ligger det tæt på det østjyske bybånd med 20 min. til Randers, 40 min. til Aarhus og 45 min. til en international lufthavn.

Læs mere om Auning på: http://auningby.dk eller her på siden under fanen om lokalområder.

Grenaa har grunde til salg

Der er flere populære områder med byggegrunde i Grenaa, klik videre her for at se byggegrunde, der er til salg i Grenaa  i Åbyen.

Med sine omkring 14.700 indbyggere er Grenaa Djurslands største by. I Grenaa er der mulighed for at leve et aktivt liv, da byen både byder på kultur, skole, uddannelses- og jobmuligheder. Samtidig skaber Grenaas vand og natur en forlængelse af byens område og giver mulighed for et godt familie- og fritidsliv.

Grenaa har et levende erhvervsliv, herunder en større erhvervshavn, som stadig ekspanderer. Her findes samtidig et dynamisk iværksættermiljø, som er i tæt samarbejde med byens mange ungdomsuddannelser. Området omkring Hessel er samlingspunkt for mange af byens større virksomheder, eksempelvis Terma. Her er der også bygget letbanestation, så pendlerturen på arbejde er i tæt forbindelse med en stor del af det lokale erhvervsliv.

Spændende fritidshusgrunde i Grenaa sættes nu til salg. I det smukke, grønne klitlandskab, tæt på strand og Kattegat, kan du bade, nyde frisk luft, sol og naturoplevelser året rundt.

Nu er det også muligt at blive ejer af et sommerhus på en af de attraktive adresser i Klitten.

Her kan man gå ture, nyde naturen, og der er blot en kort cykeltur til de hyggelige butikker og det charmerende købstadsmiljø i Grenaa.

Fra de udbudte grunde er der heller ikke langt til den kendte attraktion Kattegatcentret og marinaen, ligesom der er cafeer, restauranter og andet lokalt liv i nærmiljøet.

Læs mere på:

Læs mere om Grenaa på facebooksiden 8500 Grenå eller her på siden under fanen om lokalområder.

Trustrup har grunde til salg

Du kan finde information om de attraktive byggegrunde på Nordbakken i Trustrup her.

Trustrup/Lyngby er en sammenslutning af to byer, som tilsammen udgør et aktivt lokalsamfund, gode tilbud i form af daginstitutioner, indkøbsmuligheder, lægehus mm. og gode forbindelser til både Grenaa og Aarhus.

Trustrup-Lyngby har de faciliteter, man behøver i sin dagligdag. Lokalmiljøet byder både på dagligvarebutik, restaurant, kulturhus, idrætsfaciliteter og meget mere. Så hvad enten man skal pendle til sit arbejde i Aarhus, har børn i flere aldre eller er et ældre par, der gerne vil bo billigt, så er Trustrup-Lyngby et godt sted at bosætte sig. Her er der de mest nødvendige ting tæt på, og resten er der nem adgang til både med offentlig transport i kraft af Letbanen og via hovedvej 15, der kører gennem Trustrup. Der er et rigt kulturliv i Grenaa, kun et kvarter fra Trustrup-Lyngby, hvor man både kan opleve hajer i Kattegatcenteret eller koncert i Pavillonen, samt meget andet.

Læs mere på www.8570.dk eller her på siden under fanen om lokalområder.

Ørsted har grunde til salg

Ørsted har ca. 1.450 indbyggere. Byen grænser op til herregårdslandskabet omkring Stenalt mod vest og skov og inddæmmet land mod øst. Læs om grundsalg i Ørsted her.

Ørsted har en central placering i forhold til Naturpark Randers Fjord. Børnehaver og folkeskole til og med 6. klasse udgør tilsammen Ørsted Børneby. Ørsted har desuden et idrætsanlæg, idrætshal, bibliotek, biograf og ridecenter. Der er også tandlægeklinik og læge. Herudover findes dagligvarebutikker og andre butikker.

Byens aktive foreningsliv foregår omkring beboer- og handelsstandsforeningen og idrætsforeningen. I Ørsted Enge ligger motocrossbane, skydebane og hundetræningsbane. Der er etableret disc-golfbane i den kommunale skov øst for byen, ligesom der er etableret mountainbikebane, alt sammen er foregået på byens initiativ og ved frivillig arbejdskraft.

Køretid i bil er ca. 45 minutter til Grenaa, ca. 30 minutter til Randers og ca. 50 minutter til Aarhus.

Læs mere om Ørsted under fanen om lokalområder.

Find flere byggegrunde i Norddjurs på vores byggegrundssite, hvor vi har samlet alle de informationer, du skal bruge for at tage stilling til, hvilken grund der passer lige netop jer.