BO I NORDDJURS OG BLIV 100.000 KRONER RIGERE

En familie sidder på en strand i Norddjurs

Drømmer du om et større overskud i hverdagen? Så flyt til Norddjurs

Nordea Kredit har udregnet, at hvis jeres familie vælger at bosætte jer i Norddjurs Kommune frem for Aarhus Kommune, har I et rådighedsbeløb på 100.000 kr. mere til jer selv om året. Læs mere om undersøgelsens resultater her. Så hvis du hellere vil bruge dine penge på hygge end hus, så er der god grund til at vælge Norddjurs Kommune. Udover den store økonomiske besparelse, byder Norddjurs også på et trygt børneliv, godt lokalsamfund og rigt kulturliv lige midt i naturen.

HVORFOR FLYTTE TIL NORDDJURS?

VI HAR SKØNNE BOLIGER I NORDDJURS, SOM I HAR RÅD TIL

Nybygget hus på byggegrunde i Grenaa med udsigt over aaen

Køb hus i Norddjurs og bliv rig

I Norddjurs kan man stadig købe et skønt hus, som man har råd til – og det giver muligheder. Mulighed for mere tid med dem, der virkelig betyder noget. I Norddjurs er man altid tæt på skoven, havet og hele Østjylland.

KØB DIT DRØMMEHUS

GODE GRUNDE TIL SELV AT BYGGE I NORDDJURS

Udsigt over marker ved kommunale byggegrunde på Bakkesvinget i Norddjurs

Frihed til at bygge selv

I Norddjurs har du råd til at bygge din drømmebolig med udsigt. Norddjurs Kommunes grundpriser begynder ved kun 80.000 kroner. Se mere på vores byggegrundssite, hvor vi har samlet alle de informationer, du skal bruge for at tage stilling til, hvilken grund der passer lige netop jer.

KØB DIN DRØMMEGRUND

LÆKRE LEJE- & STUDIEBOLIGER I NORDDJURS

Unge arbejder ved computer

Vil du bo til leje i dejlige Norddjurs

Søger du en leje-eller studiebolig? I Norddjurs har du mulighed for at leje en almen bolig eller skrive dig op til en lejebolig hos en af Norddjurs’ mange boligforeninger. Her kan du finde en liste over alle boligforeningerne i Norddjurs Kommune.

LÆS MERE OM LEJEBOLIGER

SMUK NATUR OG SKØNNE FRITIDSHUSE

Bindingsværkshus med klint og strand

Norddjurs´ smukke kysstrækning er så unik og skøn at opholde sig ved, at mange vælger at købe en fritidsbolig i Norddjurs. Andre køber en sommerhusgrund og bygger deres drømmebolig. Men vidste du, at man kan købe en helårsbolig i Norddjurs uden bopælspligt – det hedder en flexbolig?

OM NORDDJURS’ SMUKKE NATUR