Bolig i Norddjurs

Går du med drømme om at flytte til Norddjurs ? Her kan du læse alt, du behøver at vide som tilflytter om bolig, byggegrunde, lejeboliger og meget mere.

Der arbejdes på huset

I Norddjurs kan man stadig købe et skønt hus, som man har råd til – og det giver muligheder. Mulighed for mere tid med dem, der virkelig betyder noget. I Norddjurs er man altid tæt på skoven, havet og hele Østjylland.

Åbyen i Grenaa

Der er masser af skønne boliger på markedet i Norddjurs – læs mere her!

Fugleperspektiv over byggegrunde

I Norddjurs har du råd til at bygge din drømmebolig med udsigt. Norddjurs Kommunes grundpriser begynder ved kun 80.000 kroner. Se mere på vores byggegrundssite, hvor vi har samlet alle de informationer, du skal bruge for at tage stilling til, hvilken grund der passer lige netop jer.

Husdør

Søger du en leje-eller studiebolig? I Norddjurs har du mulighed for at leje en almen bolig eller skrive dig op til en lejebolig hos en af Norddjurs’ mange boligforeninger. Her kan du finde en liste over alle boligforeningerne i Norddjurs Kommune.

Stråtækt hus

Norddjurs´ smukke kysstrækning er så unik og skøn at opholde sig ved, at mange vælger at købe en fritidsbolig i Norddjurs. Andre køber en sommerhusgrund og bygger deres drømmebolig. Men vidste du, at man kan købe en helårsbolig i Norddjurs uden bopælspligt – det hedder en flexbolig?

Blomst

→ Prøv landlivet af: Et døgn på landet

Hvis du drømmer om at flytte på landet, så kom ud og oplev landlivet. For det ér et stort skridt at flytte ud af byen. Og hvor skal man egentlig starte? Her får du uforpligtende erfaringer og oplevelser at bygge drømmen videre på. Vi kalder det: “Et døgn på landet.”